V čem je lepší Xbox Elite 2?
Novinka V čem je lepší Xbox Elite 2?

V čem je lepší Xbox Elite 2?

Michal Burian

Michal Burian

11
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

V listopadu dorazí druhá verze propracovaného ovladače Xbox Elite.

Reklama

Během konference společnosti Microsoft na E3 2019 byla oznámena druhá verze ovladače Xbox Elite, která dorazí na trh 4. listopadu letošního roku za odhadovanou doporučenou maloobchodní cenu 4 550 korun. Co tahle verze nabídne?

Microsoft o druhé sérii bezdrátového gamepadu píše jako o úplně novém zařízení, které bylo vytvořeno od nuly s využitím osvědčených a u hráčů oblíbených funkcí a rozvržením standardních Xbox tlačítek. Xbox Elite 2 se pochlubí následujícím: nastavitelné páčky, kratší pojistky triggerů, kompletně pogumovaná rukojeť a přepracované součásti.

Pode Microsoftu je druhá série navržena tak, aby splnila potřeby dnešních soutěživých hráčů. Nabízí více než třicet způsobů, jak hrát hry jako profík. Například si můžete vylepšit míření díky páčkám, pálit ještě rychleji díky kratším pojistkám triggerů a udržet si zaměření díky kompletně pogumované rukojeti.

Zkrátka si můžete přizpůsobit ovladač svému hernímu stylu, kterému dáváte přednost. Umožní to nové tvary páček a řadících pák, které lze vyměňovat. Navíc si můžete na ovladači uložit až tři vlastní profily a jeden výchozí profil a přepínat mezi nimi pomocí tlačítka. Samozřejmě není problém využít Xbox Elite 2 na konzoli Xbox One nebo počítači s Windows 10.

„Aplikace Xbox Accessories umožňuje neomezené přizpůsobení podle vlastních preferencí. Využijte exkluzivní možnosti konfigurace, například mapování tlačítek na hlasové příkazy, třeba „nahraj to“ nebo „vyfoť obrazovku“. Přiřaďte tlačítko, které bude fungovat jako klávesa SHIFT a aktivovat alternativní vstupy pro všechna ostatní tlačítka,“ píše dále Microsoft.

Dobíjecí baterie v gamepadu má vydržet až čtyřicet hodin a propracované komponenty mají být navrženy pro dlouhou životnost.

V balení Xbox Elite 2 naleznete:

  • Bezdrátový ovladač Xbox Elite Series 2
  • Pouzdro pro přenášení
  • Sada šesti páček: standardní (2), klasická (2), dlouhá (1), vyklenutá (1)
  • Sada čtyř řadicích pák: střední (2), mini (2)
  • Sada dvou směrových ovladačů: standardní, fasetovaný
  • Nástroj k nastavení páčky
  • Nabíjecí dok
  • Kabel USB-C
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama