V červenci se Skyrim promění díky modifikaci Enderal
Skyrim Novinka V červenci se Skyrim promění díky modifikaci Enderal

V červenci se Skyrim promění díky modifikaci Enderal

Michal Burian

Michal Burian

4

Nové prostředí, nové mechanismy i nový příběh. Vše zdarma.

Reklama

Psal se prosinec 2011, měsíc po vydání Elder Scrolls V: Skyrim začala partička čtrnácti nadšenců v Mnichově pracovat na ambiciózní modifikaci, která naváže na jejich předchozí práci. Tou byl mod Nehrim do Elder Scrolls IV: Oblivion. Po necelých pěti letech se jim to podařilo, modifikace Enderal byla úspěšně dokončena a má stanovené datum vydání.

V německé verzi vyjde začátkem července, někdy mezi 1. až 3. červencem. Anglickou verzi s dabingem a titulky mohou hráči očekávat o dva týdny později. Zatím pouze pro PC verze. Pokud bude speciální edice Skyrimu na PS4 a Xbox One fungovat jak má, uvažují autoři o vytvoření modifikace i pro současné konzole.

Enderal je skutečně pokračováním oblíbeného modu Nehrim. Pokud jste ho ale nehráli, nemusíte mít strach. Enderal předělává Skyrim ve všech směrech. Zaujme dospělejší příběh obklopující psychologii, filozofii a náboženství. Tenhle svět má být téměř stejně rozsáhlý jako v původní hře. Další novinkou je přepracování RPG systému, který je založen na získávání zkušeností a skillů.

Ukázka anglického dabingu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama