V červnu s PS Plus adventura Life is Strange a střílečka Killing Floor 2
Killing Floor 2 Novinka V červnu s PS Plus adventura Life is Strange a střílečka Killing Floor 2

V červnu s PS Plus adventura Life is Strange a střílečka Killing Floor 2

Michal Burian

Michal Burian

23

Povedená epizodická adventura a zběsilá střílečka. <strong>Aktualizováno o další hry</strong>.

Reklama

Společnost Sony oficiálně potvrdila dvě hry pro PlayStation 4, které budou v červnové nabídce pro majitele předplatného PlayStation Plus. První hrou je populární a povedená epizodická adventura Life is Strange od francouzského studia Dontnod Entertainment. Druhou potom zběsilá střílečka Killing Floor 2.

Pro PS3 to bude Abyss Odyssey a WRC 5: World Rally Championship, zatímco majitelé PS Vita potěší Neon Chrome (cross-buy s PS4) a Spy Chameleon.

Všechny tituly budou na PS Plus dostupné od 6. června. Do té doby můžete využít nabídky a přidat si do katalogu Tales from the Borderlands (PS4), Alienation (PS4), Blood Knights (PS3), Port Royale 3: Pirates and Merchants (PS3), Laser Disco Defenders (PS Vita) a Type: Rider (PS Vita).

„Life is Strange vás chytne a nepustí. A mezitím před vás předhodí rozhodnutí, která změní, jak se k vám uvěřitelné postavy chovají a co všechno se stane. Snad jen škoda horší technické stránky a pevně daného konce. Přesto byste ale tuhle hru minout neměli,“ dočtete se ve verdiktu recenze - 8/10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama