V červnu vyjdou Úžasňákovi v kostičkové podobě
Lego The Incredibles Novinka V červnu vyjdou Úžasňákovi v kostičkové podobě

V červnu vyjdou Úžasňákovi v kostičkové podobě

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Hra LEGO The Incredibles oficiálně oznámena, opět na ní pracuje studio TT Games.

Reklama

Společnost Warner Bros konečně potvrdila, že na červen letošního roku skutečně chystá Úžasňákovi v kostičkové podobě. Hru LEGO The Incredibles má opět na starost studio TT Games a zahrát si ji budeme moci od 15. června ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Očekávat můžete plno humoru a zajímavých scén z prvního i připravovaného druhého filmu. Jinak by mělo jít o klasickou Lego hru, kterou budete moci hrát ve dvou. Vybrat si budete moci se známých hrdinů tohoto universa (Mr. Úžasný s jeho ženou a třemi dětmi), s nimiž budete bojovat proti zločincům. Vývojáři prozradili, že nebude chybět hub s otevřeným světem, v němž nalezneme úžasné lokality z filmů, včetně Municibergu a Nomanisan Islandu.

Oproti předchozím dílům ale nemá být hra založena pouze na částech s plošinkami a řešením hádanek. Při hraní hry si budete odemykat další části, v nich potom budete bojovat s kriminálníky. Klasickou kampaň založenou na dvojici filmů doplní originální vedlejší úkoly a mise od vývojářů z TT Games, kteří spolupracovali s firmou Pixar. Mějte ale na paměti, že důležitá bude spolupráce s dalšími členy rodiny Úžasňáků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama