V Číně vzniká klon Dark Souls
Sinner: Sacrifice for Redemption Novinka V Číně vzniká klon Dark Souls

V Číně vzniká klon Dark Souls

Michal Burian

Michal Burian

8

Podívejte se na první záběry z hardcore RPG titulu Sinner: Sacrifice for Redemption.

Reklama

Studio Darkstar Games z Hongkongu se na tiskové konferenci Sony v rámci japonské výstavy ChinaJoy 2017 vytasilo s oznámením svého nového projektu. Ex-vývojáři z Ubisoftu, Konami a Blizzardu připravují v Číně klon Dark Souls, který si bere něco i z úspěšného Shadow of the Colossus.

Sinner: Sacrifice for Redemption je hardcore RPG titul, kde narazíte dohromady na sedm těžkých bossů. Každý boss bude představovat jeden ze sedmi smrtelných hříchů a jeho zabitím ho vykoupíte. Jde o jediný způsob.

Když se fanoušci Dark Souls podívali na video níže, nestačili se divit. Pokud mezi početnou komunitu milovníků Dark Souls také patříte, budete s největší pravděpodobností zuřit. Sinner dost Dark Souls vykrádá, včetně Dark Souls II: Scholar of the First Sin.

Vraťme se ale zpět k informacím. Těch není mnoho. Údajně na stánku na veletrhu nedokázal nikdo porazit prezentovaného bosse.

Hra Sinner: Sacrifice for Redemption byla nejprve oznámena jen pro čínský trh ve verzi pro PlayStation 4. Později oficiální tisková zpráva potvrdila i PC a Xbox One verze. Sinner vyjde na začátku příštího roku. Hratelný bude na srpnovém Gamescomu a v září na PAX West.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama