V Cities: Skylines začne sněžit
Cities: Skylines Novinka V Cities: Skylines začne sněžit

V Cities: Skylines začne sněžit

Michal Burian

Michal Burian

9

S novou expanzí Snowfall, která byla právě oznámena.

Reklama

Povedená budovatelská strategie Cities: Skylines, kde si postavíte vlastní město a následně se o něj staráte, se dočká další expanze. Do konce letošního roku vyjde rozšíření Snowfall, které změní počasí ve hře. Nově bude v Cities: Skylines sněžit a vaše obyvatele budou trápit typické problémy.

Kosmetické doplňky související s počasím budou vydány jako bezplatná aktualizace, změny se projeví na stávajících mapách a život pro vaše občany bude o trochu méně příjemnější. Pokud si ale koupíte expanzi Snowfall, tak budete muset rozmary počasí zvládnout i vy. Silnice zasype sníh a dopravu budou trápit sněhové závěje, ledovka a také mlha. Abyste situaci zvládli, budete potřebovat sněhové pluhy. Stejně tak budete muset mysle na své obyvatele, kteří budou ve svých domech topit, což bude vyžadovat více elektřiny.

Těšit se rovněž můžete na nové tematické mapy se sněhem a také na tramvaje. Možná dojde i na nějaké speciální aktivity pro turisty, což na nové mapě přímo vybízí. To ale zatím nebylo potvrzeno, místo toho se mluví o zimních parcích a nových památkách.

Lze očekávat, že cena rozšíření Snowfall bude 15 euro, stejně tako v případě After Dark s nočním životem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama