V Darksiders 2 bude stejná apokalypsa
Darksiders 2 Novinka V Darksiders 2 bude stejná apokalypsa

V Darksiders 2 bude stejná apokalypsa

Michal Burian

Michal Burian

2

Darksiders 2 má před sebou ještě pořádný kus cesty, i tak se THQ nebojí a prozrazuje několik zajímavých detailů.

Reklama

Danny Bilson minulý týden v San Francisku na IGDA prozradil, že hráči v Darksiders 2 budou vrženy do stejné války jako v původní hře s rozdílnými detaily a jiným hlavním hrdinou. Jaký ze čtyř jezdců apokalypsy nás čeká tentokrát?

"Hrajete za jiného hlavního hrdinu, příběh probíhá současně s událostmi z prvního dílu," řekl Bilson a dodal: "Je tu jen jedna apokalypsa, nemůžeme vytvořit pro každého ze čtyř jezdců apokalypsy vlastní válku. To prostě nejde."

"Darksiders 2 se od svého předchůdce bude lišit jiným hlavním hrdinou [jezdcem apokalypsy], novou mechanikou a novými robustnými prvky, které druhý díl odliší od původní hry, nemůžeme zkrátka zopakovat to, co už jsme hráčům jednou nabídli. Je to velmi důležité pro budoucnost a další vývoj série," nechal se slyšet Danny Bilson.

Darksiders 1 se stal překvapivým hitem. K dnešnímu dni má první díl prodáno přes 1,3 milionů kopií, a to od jeho vydání - leden 2010. Bilson si i tak myslí, že hru hraje mnohem víc hráčů: "Je to jak s filmy. Když jste prodali 1,3 milionů kusů, nejméně dva a půl milionů lidí hrálo tu hru u kamaráda nebo si ji jenom půjčili či koupili v bazaru."

Bilson dále prozradil, že vývoj Darksiders 2 je naplánován na 24 měsíců, což je asi o 25 procent delší cyklus než u prvního dílů.

Darksiders 2 by mělo podle dostupných informací vyjít v průběhu roku 2012.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama