V datech battle royale hry Apex Legends se našla celá řada novinek
Apex Legends Novinka V datech battle royale hry Apex Legends se našla celá řada novinek

V datech battle royale hry Apex Legends se našla celá řada novinek

Jan Kalný

Jan Kalný

18
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nechybí dvě možné legendy, nové módy, mechaniky a další zajímavosti.

Reklama

Vydání battle royalu od tvůrců Titanfallu přišlo jako blesk z čistého nebe. Doslova. V našich dojmech jsme z pohledu ne úplně velkého fanouška tohoto žánru hru převážně chválili a i vy, čtenáři, jste vyslovili svá pozitiva a nadšení. Počet hráčů se navíc rozrostl na přes 25 milionů a tak teď už jenom zbývá otázka - co bude dál?

Už od vydání máme přístup k roadmapě v rámci prvního roku, která po dobu následujících devíti měsíců (počínaje březnem) slibuje nové legendy (hratelné postavy), zbraně, loot a Battle Pass, koncept převzatý například z fenoménu Fortnite, díky němuž si můžete odemknout řadu kosmetických úprav.

Přesto, jak už to tak bývá, v datech hry jsou k nalezení zmínky o dalších zajímavostech, kterých bychom se mohli dočkat. Něco může být pozůstatek předešlého vývoje a konceptů, které nakonec nebyly, nejsou a případně nebudou využity, něco jiného se zase může do hry v budoucnu podívat.

V datech battle royale hry Apex Legends se našla celá řada novinek

Twitterový účet RealApexLeaks našel v datech nový herní režim nazvaný Survival, mezi jehož mechaniky by měly patřit i NPC postavy Spectators (diváci) a Commentators (komentátoři). Vypadá to, že součástí by měly být i opakovací záběry při zabití/smrti, tzv. kill replays. Na výběr by také mělo být osm, resp. sedm NPC postav fungující jako host, tedy pravděpodobně komentátor.

Účet ApexLBR k tomu dodal další data, která bohužel moc neprozrazují.

Podle dalších nálezů ApexLBR to vypadá, že bychom se mohli dočkat i herního režimu Team Deathmatch. U něhož je tedy možné, že jde jenom o pozůstatek z práce na Titanfallu, ale člověk nikdy neví.

Další nález poté poukazuje na jakýsi Recruit Mode, který by podle všeho mohl fungovat tak, že pokud oživíte hráče, přidá se do vašeho týmu. Každý tým by se přitom skládal ze tří lidí, jak je ve hře prozatím standard.

Nechybí ani informace o nových legendách. Tou první je Octane, jejíž schopnost by se měla jmenovat Stim. Ta by dost možná mohla fungovat na stejný způsob jako stejnojmenná schopnost v obou dílech Titanfall, díky níž získá hráč po omezenou dobu větší rychlost a rychlejší nabíjení.

Druhá legenda se pak jmenuje Wattson a měla by mít schopnost Tesla Trap. Jak by mohla tato schopnost fungovat je těžší říct, ale osobně mě napadá například možnost nějakého granátů nebo nášlapné miny, která by poškodila nebo kompletně zničila nepřítelův štít.

A aby toho v neposlední řadě nebylo málo, tak se zdá, že vlastníky Twitch Prime čeká odměna. Konkrétně Pathfinder skin a 5 Apex Packů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama