V datech remaku Resident Evil 2 se nachází model Chrise Redfielda
Resident Evil 2 Novinka V datech remaku Resident Evil 2 se nachází model Chrise Redfielda

V datech remaku Resident Evil 2 se nachází model Chrise Redfielda

Jan Kalný

Jan Kalný

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

S jednoduchou modifikací lze nahradit Leonův Noir outfit za Chrise.

Reklama

Začátek letošního roku rozhodně začal pro hráče skvěle a remake Resident Evil 2 si všude odnáší úspěchy a nadšení. Koneckonců, v naší recenzi jsme téhle hororovce udělili perfektních deset bodů z deseti, a to takřka za všechno. Ve hře samotné si přitom můžete zahrát buď za Leona nebo Claire, ale co takhle si to zkusit i za Chrise? Alespoň zčásti.

Ačkoli není Chris Redfield plně podporovaný (samozřejmě), tak v datech hry se nachází jeho model, který byl použitý v Resident Evil 7. S vcelku jednoduchou modifikací, která vlastně spočívá jenom v překopírování několika souborů do složky se hrou, si můžete za Chrise - nebo spíše Leona v Chrisově kůži - zahrát. Jediné, co potřebujete, je Leonův Noir outift, který modifikace nahradí.

Samozřejmě se to neobejde bez několika problémů, jako jsou například oči lezoucí z obočí při cut-scénách nebo absence jakýchkoliv výrazů a pohyb úst.

Důvod, proč je Chrisův model v souborech hry, je neznámý, ale tou nejreálnější možností je, že mohlo jít o nějakou testovací pomůcku při vývoji. Resident Evil 7 i remake Resident Evil 2 totiž běží na stejném enginu, tedy RE Engine. Alternativně je také možné, že jde o rozpracovaný projekt a Chris se objeví v nějakém z chystaných DLC, ať už jako hratelná nebo nehratelná postava.

Remake Resident Evil 2 vyšel 25. ledna 2019 pro PC, PS4 a Xbox One. Hru objednáte na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama