V Dead or Alive Xtreme 3 potvrzeno horolezectví
Dead or Alive Xtreme 3 Novinka V Dead or Alive Xtreme 3 potvrzeno horolezectví

V Dead or Alive Xtreme 3 potvrzeno horolezectví

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

11

<strong>Aktualizace</strong>: Nové detaily a trailer v HD.

Reklama

Aktualizace: Po odvysílání traileru prostřednictvím NicoNico kanálu vydala společnost Koei Tecmo oficiální verzi traileru a nové screenshoty, společně s novými informacemi.

Jde o režim Owner, ve kterém se hráč stává vlastníkem ostrova a jeho budoucnost závisí na spokojenosti dívek. S dívkami budete udržovat dobré vztahy a s cílem zvednout jim úroveň spokojenosti. V závislosti na tom získáte více zkušeností a posunete se o úroveň výš. Také budete moci odemknout exkluzivní předměty a různé další herní prvky. Režim Owner má také funkci Raw Clothes Change, ve kterém se budou dívky převlékat. Ale musíte přitom mít zavřené oči. Pokud je otevřete uprostřed převlékání, bude to mít za následek snížení úrovně spokojenosti dívek.

Původní zpráva: Už víme, že se na západě Dead or Alive: Xtreme 3 nedočkáme, ale to není důvod se s vámi nepodělit o nový, 4 minuty dlouhý trailer. Hráčská obec se sice již rozdělila na ortodoxní příznivce a stejně zaryté odpůrce a kauza ohledně důvodů proč tento titul zůstává pouze v Asii asi jen tak neutichne, ale proč se tím zatěžovat, když se můžeme podívat na novou ukázku a poznat další aktivity děvčat na ostrově.

Trailer nás tedy seznámí s různými aktivitami včetně plážového volejbalu, shazování se do bazénu, tug-of-war a představí i nové věci jako beach flag a horolezectví.

Hra vyjde v Japonsku jako Dead or Alive Xtreme 3: Fortune pro PlayStation 4 a Dead or Alive Xtreme 3: Venus pro PS Vitu 25. února. Dostupná bude i anglická verze, ale pokud o ni máte zájem, musíte si ji nechat dovést.

Na závěr ještě poznámka: trailer je pořízen z Niconico live streamu. Celý záznam by měl být zpřístupněn někdy koncem tohoto týdne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama