V Dead Rising 3 potkáme i staré známé postavy
Dead Rising 3 Novinka V Dead Rising 3 potkáme i staré známé postavy

V Dead Rising 3 potkáme i staré známé postavy

Michal Burian

Michal Burian

15

V zombie apokalypse by se měla objevit Isabela Keyes a Chuck Greene

Reklama

Nadcházející zombie apokalypsa v podání připravovaného Dead Rising 3 by neměla zapomenout na předchozí díly. Alespoň to tvrdí důvěryhodný zdroj serveru Siliconera, který informoval, že ve třetím díle budou mít určitou roli v příběhu i postavy z předešlého dějství. A proč zdroji nevěřit, když to byl právě on, jenž rok před oficiálním oznámením prokecl třetí Dead Rising.

Zpět ale k postavám, konkrétně by mělo jít o Isabelu Keyes. Tu jsme mohli krátce vidět v Dead Rising 2: Case West, když hledala lék na virus v lokalitě Phenotrase. Následně byla dlouhé roky držena v laboratoři. Díky zombie apokalypse dokázala utéct a bude se pokoušet najít lék na virus ve městě Los Perdidos, kde se Dead Rising 3 bude odehrávat.

Druhou postavou bude hrdina Dead Rigins 2, Chuck Greene. Ovšem nebude to jeho příběh, spíše bude Nicku Ramosovi, ústřední hrdina Dead Rising 3, pomáhat a nabídne jakýsi doplněk k hlavnímu příběhu.

Na bližší detaily a zejména potvrzení od Capcomu si budeme muset ještě počkat. Jisté je, že Dead Rising 3 vyjde prozatím výhradně na Xbox One v listopadu letošního roku a nabídne apokalypsu očima mechanika Nicka Ramose. U něho toho prozatím moc nevíme, očekávat ale můžete temnější příběh v masivním otevřeném světě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama