V Dead Rising filmu bude hrát hlavní roli Rob Riggle
Dead Rising Novinka V Dead Rising filmu bude hrát hlavní roli Rob Riggle

V Dead Rising filmu bude hrát hlavní roli Rob Riggle

Michal Burian

Michal Burian

5

Film dostal i oficiální název: Dead Rising: Watchtower.

Reklama

Dead Rising film dostal oficiální název, nově se jmenuje Dead Rising: Watchtower a hlavní roli si zahraje herec a komik Rob Riggle. Právě on se stane neohroženým Frankem Westem, který se s přáteli bude snažit přežít zombie apokalypsu.

Rob Riggle hrál ve filmech jako 21 Jump, vystupoval ale i v Saturday Night Live, Modern Family, The Hangover, 30 Rock, Arrested Development a Wilfred.

Jako další se ve filmu objeví Harley Morenstein (Epic Meal Empire, Tusk), Keegan Connor Tracey (Bates Motel, Once Upon A Time) a Aleks Paunovic (This Means War).

Morenstein se vžije do kůže hrozivého motorkáře se jménem Pyro, sympatická Tracey bude novinářka Jordan a Paunovic šéf motorkářského gangu.

Výše zmínění herci se přidají k další, již nějakou dobu víme, že ve filmu bude Jesse Metcalfe, Meghan Ory, Virginia Madsen a Dennis Haysbert.

Co se týče samotného filmu, tak Legendary ho popisuje následovně. Dead Rising: Watchtower se bude odehrávat během rozsáhlé zombie apokalypsy. Vláda nedokáže vakcínami zastavit šíření inference. Čtyři přeživší se musí vyhnout infekci a zastavit šíření. Při jejich nelehkém dobrodružství budou hrát důležitou roli veřejný strach, medializace, spiknutí a politika.

Za filmem stojí režisér Zach Lipovsky, který projekt přirovnává k Indiana Jones se zombíky.

Dead Rising: Watchtower se nejprve objeví na streamovací službě Crackle a později bude k dostání rovněž na DVD.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama