V Dishonored 2 budeme hrát za Corva a Emily
Dishonored Novinka V Dishonored 2 budeme hrát za Corva a Emily

V Dishonored 2 budeme hrát za Corva a Emily

Michal Burian

Michal Burian

34

Na E3 bylo oznámeno pokračování povedené stealth akce od Arkane Studios. <strong>Oznámena i kompletní edice prvního dílu pro PS4 a Xbox One</strong>.

Reklama

Šuškalo se o tom a je to pravda. Ve francouzském Arkane Studios se připravuje pokračování povedené stealth akce Dishonored 2. Hru můžete očekávat ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One již na jaře 2016.

Děj hry se odehrává v Karnacu, v jedné z jižních kolonií říše. Budeme moci hrát za Corva, hrdinu původní hry, nebo Emily Kaldwin - dědičku císařského trůnu a dceru zavražděné císařovny. Za každou postavu se má hrát jiným stylem. Obě postavy znají hráči, kteří hráli první díl.

„Dishonored 2 se odehrává 15 let po událostech prvního dílu, Lord Regent už je jen pouhou historií. Uchvatitelé trůnu vyhnali Emily a osud země tak zůstává na vlásku. Jako Emily nebo Corvo se vydáváte z Dunwallu do Karnacu, který v sobě skrývá klíč, který vrátí Emily na trůn. Pomocí znamení Outsidera (Cizince) začnete využívat vaše schopnosti, lovit nepřátelé a navždy tím změníte osud císařství,” dočteme se v oficiální blogu.

S tím přepínáním postav to bude zajímavé - žádné totiž nebude. Na začátku hry si vyberete buďto Corva, nebo Emily a bude s vámi vybranou postavou hrát až do konce. Což také znamená, že se nedočkáme ani kooperace, jak se někteří domnívali. Tvůrci se chtějí zaměřit hlavně na singleplayerový zážitek, který s sebou nese například reakce lidí na vaše činy.

Zároveň bylo oznámeno, že původní Dishonored se dočká kompletní edice se všemi dodatečnými balíčky - The Knife of Dunwall, The Brigmore Witches, Dunwall City Trials a Void Walker’s Arsenal. Očekávat ji můžete v srpnu pro PlayStation 4 a Xbox One, konkrétně 28. srpna 2015 za 40 euro.

Dishonored: Definitive edice v srpnu pro PS4 a Xbox One

Dishonored 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama