V Dishonored 2 se konečně objeví výběr misí a nastavení vlastní obtížnost
Dishonored 2 Novinka V Dishonored 2 se konečně objeví výběr misí a nastavení vlastní obtížnost

V Dishonored 2 se konečně objeví výběr misí a nastavení vlastní obtížnost

Jan Kalný

Jan Kalný

21

Trvalo to pár měsíců, ale čekání je konečně u konce - Dishonored 2 bude mít výběr misí. Hráči na PC si budou moci update zkusit už ve středu, samotný update pak vyjde přespříští týden.

Reklama

Dishonored 2 je skvělou hrou, kterou bohužel neminuly některé problémy a nedostatky. Mezi ty největší mezi komunitou a hráči obecně patřila například špatná technická stránka na PC, absence New Game+, po které fanoušci volali už od prvního dílu, a také chyběla možnost si vybrat jakoukoliv misi ze hry. Něco, co bylo už v prvním dílu.

Po několika patchích jsme se dočkali nejen lepší optimalizace, ale také zmíněného New Game+. A teď přichází i ten výběr misí, na který se všichni mohou těšit už 23. ledna, přičemž PC hráči si budou moci na Steamu zapnout betaverzi a update vyzkoušet už 18. ledna.

Výběr misí bude fungovat podobně jako v případě prvního dílu - po výběru mise si zachováte peníze, runy a schopnosti takové, jaké byly, když jste misi poprvé spustili během normálního hraní. Mezi největší přednosti výběru misí pak má patřit hlavně to, že bude snazší získat například achievement za dohrání hry bez odhalení nebo bez jediného zabití.

Druhou velkou věcí v updatu je pak nastavení vlastní obtížnosti. Při hraní tak můžete hrát na přednastavenou nízkou, střední, vysokou nebo velmi vysokou obtížnost nebo si můžete nově nastavit vlastní obtížnost a udělat si hru tak lehkou nebo tak těžkou jak chcete.

Nastavení vlastní obtížnosti by mělo nabízet více než 20 různých nastavení od efektivnosti uspávacích šipek a vyklánění až po například Iron Mode, ve kterém platí permanentní smrt bez manuálního ukládání.

„Budete muset žít s následky vašich akcí. Nebo kvůli nim umřít,” dodal designér hry Dinga Bakaba.

Update by měl navíc zahrnout standardní opravy bugů a některé úpravy v závislosti na zpětné vazbě komunity.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama