V Dishonored: Death of the Outsider můžete využívat řadu nových schopností a zbraní
Dishonored: Death of the Outsider Novinka V Dishonored: Death of the Outsider můžete využívat řadu nových schopností a zbraní

V Dishonored: Death of the Outsider můžete využívat řadu nových schopností a zbraní

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Ve hře bude také k dispozici režim Original Game +, v němž lze kombinovat nové schopnosti s vybranými schopnostmi z Dishonored 2.

Reklama

Dishonored: Death of the Outsider, jakýsi kříženec samostatného titulu a samostatně hratelného rozšíření Dishonored 2, se nezadržitelně blíží, přičemž dorazí už 15. září. Bethesda však v rámci marketingu nijak nepolevuje, a tak je nyní k dispozici přehled nových schopností, kterými disponuje hlavní hrdinka Billie Lurková.

Narozdíl od ostatních hratelných protagonistů série Billie nemá na ruce znamení Cizince, takže svou moc čerpá z různých artefaktů spojených s Prázdnotou. Díky tomu může využívat třeba schopnost Displace, díky níž můžete v prostředí umístit značky, které nikdo jiný nevidí, a pak se mezi nimi v mžiku přesunovat. Void Strike vám zase umožní odstrčit od sebe nepřítele během boje.

Schopnost Semblance vám pro změnu dovolí vzít na sebe něčí podobu, čímž lze ošálit nepřátele. Můžete projít mezi strážemi, když na sebe vezmete tvář jejich kolegy, nebo někoho přimět k tomu, aby vám odemknul dveře. Semblance jde dokonce tak daleko, že když využijete podobu někoho, s kým si chce někdo jiný promluvit, bude s vámi dotyčný rozmlouvat v domění, že jste ten, koho jste například před chvílí uškrtili a půjčili si jeho tvář.

Pak je tu Foresight. Díky této schopnosti může Billie opustit své tělo a podívat se, co na ni čeká opodál. Tímto způsobem lze také označit stráže či jiné objekty zájmu nebo vytvořit značku pro schopnost Displace.

Billie má však k dispozici také nové zbraně a vybavení. Voltaic Gun využívá různé typy smrtící i nesmrtící munice, Hyperbaric Grenade vyvolá tlakovou vlnu, která omráčí nepřátele, a s pomocí Hook Mine magneticky přitáhnete nepřátele k nějakému povrchu a tím se jich zbavíte. V základu jde o řešení, které nezabíjí, ale když položíte dvě miny blízko sebe, může se stát, že tím svého protivníka roztrhnete vejpůl. Další významnou novinkou je pak artefakt, díky němuž budete naslouchat šeptání krys. Díky tomu se můžete dozvědět více o herním světě.

Tvůrci také konečně přiblížili režim Original Game +. Ten se vám odemkne po prvním dohrání hry, přičemž v něm můžete kombinovat nové schopnosti Billie Lurkové s vybranými schopnostmi Corva a Emily z Dishonored 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama