V DLC Burial at Sea pro BioShock Infinite se vrátíme do Rapture
Novinka V DLC Burial at Sea pro BioShock Infinite se vrátíme do Rapture

V DLC Burial at Sea pro BioShock Infinite se vrátíme do Rapture

Michal Burian

Michal Burian

94

První příběhové DLC se odehrává 31. prosince 1958. To je den, kdy v noci došlo k bombovému útoku, jenž byl začátkem konce podmořského města Rapture.

Reklama

Pokud vás nezaujal dnes vycházející balíček s výzvami v podobě nepřátelských vln, tak pro vás máme dobrou zprávu. Další dva ze tří plánovaných DLC totiž budou příběhové. Dnes byl odhalen první s názvem Burial at Sea.

Půjde o dvoudílnou dodatečnou kampaň, která nabídne zcela nový příběh pro Bookera a Elizabeth odehrávající se v Rapture. DLC má na starost studio Irrational Games, stejně jako původní hru, a Booker s Elizabeth se stanou soukromými detektivy.

První část se odehrává 31. prosince 1958. To je den, kdy v noci došlo k bombovému útoku, jenž byl začátkem konce podmořského města Rapture. V první epizodě budete hrát za Bookera, zatímco v té druhé právě za Elizabeth. Těšit se můžete na nové podmínky, noir atmosféru a mnoho dalšího.

Prozatím není jasné, kdy dodatečné balíčky vyjdou. Mluví se ale o tom, že první část dorazí ještě letos a na druhá o něco později (pravděpodobně v roce 2014).

Pokud vlastníte Season Pass, budete si moci trojici DLC stáhnout zdarma. V opačném případě si za příběhové dodatky zaplatíte $14.99 (u nás euro), za každý. Necelých 300 Kč v dolarech, v eurech pak o cca 100 Kč víc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama