V DLC Far Harbor pro Fallout 4 budeme zřejmě bojovat s mořskými tvory
Fallout 4 Novinka V DLC Far Harbor pro Fallout 4 budeme zřejmě bojovat s mořskými tvory

V DLC Far Harbor pro Fallout 4 budeme zřejmě bojovat s mořskými tvory

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Nasvědčují tomu nálezy dalších odkazů na harpunu a textury obří olihně.

Reklama

Fanoušci Falloutu 4 se znovu ponořili do souborů hry a znovu vykopali několik zajímavých souborů, tentokrát o třetím DLC s názvem Far Harbor. Už víme, že přídavek, jehož datum vydání je naplánované na květen, by měl být rozsáhlejší než Dawnguard pro Skyrim. A že se v něm vydáme do zcela nové lokace, na ostrov Far Harbor, kde budeme pátrat po zmizelé dívce a řešit konflikt synthů, frakce Children of Atom a místních obyvatel.

Průzkum souborů nyní odhalil, že se v DLC setkáme s ghůlí obdobou tvora Yao Guai připomínajícího medvěda. Far Harbor by navíc měl konečně využít harpunu pro boj ve vodě, jak nasvědčují určité řádky kódu.

Nedodělaná zbraň ve formě harpuny byla nalezena už dříve, původně se ale předpokládalo, že jde jen o pozůstatek nápadu, který se nedostal do finální verze Falloutu 4. Na základě nálezu zbraně dokonce vznikl zajímavý mod. Jemu věnovaná stránka na Nexusu je však momentálně nepřístupná, takže vám bude muset stačit video.

Teď to ale vypadá, že se s harpunou setkáme v DLC. Na boj ve vodním prostředí, nebo přinejmenším na boj s vodními tvory, navíc poukazují nalezené textury obřího mořského tvora, zjevně jakési olihně. Podle všeho nás tedy v přídavku Far Harbor čekají velké věci. Doslova.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama