V Dotě 2 by se díky skinu mohl objevit sám Gabe Newell
Dota 2 Novinka V Dotě 2 by se díky skinu mohl objevit sám Gabe Newell

V Dotě 2 by se díky skinu mohl objevit sám Gabe Newell

Martin Cvrček

Martin Cvrček

17

Steam Workshopu Doty 2 momentálně dominuje propracovaný skin pro shopkeepera, který má podobu našeho pána a zachránce Gabea Newella.

Reklama

Už mnohokrát jsme se mohli přesvědčit, že pokud dáte komunitě prostor, dokáže všechno. A o komunitě kolem titulů od Valve to nejspíš platí stonásobně. Na Steam Workshopu Doty 2 se nyní objevila další perla, která tuto skutečnost jenom potvrzuje. Tou perlou je totiž sám Gabe Newell.

Jedná se o skin pro obchodníka, potažmo shopkeepera, u kterého můžete v průběhu hry nakupovat předměty. Jde tedy jen o vizuální záležitost, nepočítejte s tím, že budete za šéfa Valve hrát. Jak se ale můžete přesvědčit z doprovodných screenshotů, skin se opravdu povedl a rozhodně nedělá dojem nějakého levného vtipu.

Skin, který je navíc doprovázen i vlastní načítací obrazovkou, dokonce aspiruje na účast v nadcházející aktualizaci New Bloom 2015. Pokud tedy Valve nápad přijme, v Dotě 2 bychom ho mohli vidět už brzy, nejspíš ke konci ledna nebo začátkem února.

Nicméně šance, že něco takového ve Valve schválí, je přirozeně docela malá. Ačkoliv se to mnohdy nezdá, i Dotu 2 doprovází určitý lore a do něj by Gabe Newell nejspíš nepasoval. Nemluvě o tom, že tématika Čínského nového roku, což je podmínka pro zahrnutí do nového updatu, je zde jen minimální.

Zatím ale nikdo nic nezamítnul a Gabe jako shopkeeper má určitě větší šanci než busta do Team Fortress 2. Nezbývá tedy než čekat na reakci Valve. Osobně si myslím, že nějaké odezvy bychom se mohli dočkat, ať už bude pozitivní nebo negativní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama