V dubnu veřejná beta Anno 1800
Anno 1800 Novinka V dubnu veřejná beta Anno 1800

V dubnu veřejná beta Anno 1800

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy Windows PC

Jen pár dnů před vydáním plné verze.

Reklama

O víkendu se konala uzavřená beta strategického titulu Anno 1800, která umožnila hráčům vyzkoušet si základní funkce hry a zkusit si vytvořit prosperující osadu, případně vybudovat větší město. Pokud jste se do bety nedostali, budete mít možnost v té veřejné. Naplánována je od 12. do 14. dubna, tedy krátce před vydáním hry. To je stanoveno na 16. dubna.

Veřejná beta je určena pro všechny zájemce, není potřeba se nikde registrovat, natož zadávat nějaký aktivační klíč. Stačí si hru stáhnout z Uplay na svůj pevný disk. Vývojáři hodlají pro open betu opravit chyby a problémy, které byly zaznamenány během soukromého testu. Zároveň mají v plánu vylepšit určité vlastnosti.

Anno 1800 podle Ubisoftu kombinuje milované prvky za celou dvacetiletou existenci této strategické série a nabízí bohatý zážitek z budování města, včetně příběhové kampaně, přizpůsobitelného sandbox módu a klasického Anno multiplayeru. Do série se vrací některé z velmi žádaných funkcí, například individuální oponenti, náhodně generované mapy, již zmíněný multiplayer, různé položky a další věci.

My vám již brzy na Zingu přineseme naše dojmy z hraní Anno 1800. Hru můžete předobjednat na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama