V Dying Light budou Legendární levely
Dying Light Novinka V Dying Light budou Legendární levely

V Dying Light budou Legendární levely

Michal Burian

Michal Burian

14

250 levelů s různým zaměřením pro vašeho přeživšího.

Reklama

Tvůrci Dying Light představili nový systém levelování, který umožní hráčům ještě více si vylepšit svou postavu. Legendární úrovně se odemknout poté, co si v dovednostním stromu odemknete všechny schopnosti. Poté bude možné dosáhnout dalších 250 úrovní. Postavu budete moci vylepšit různými způsoby: Můžete zvýšit damage s různými typy zbraní, vytrvalost, zdraví, schopnosti atd.

Krom toho s každým novým levelem získáte nové emblémy, outfity a zbraně.

Dobrou zprávou je, že půjde o bezplatný update, nebudete si muset kupovat rozšíření The Following, postačí stažení updatu, který bude dostupný od 9. února.

Dále dojde k vylepšení hry po stránce grafiky a zvuků a přidaná bude chytřejší umělá inteligence, nové parkourové pohyby, lepší NPC modely nebo obtížnost Nightmare. Stejně tak se dostane na optimalizaci konzolových verzí nebo úpravu HUDu.

Samotné rozšíření The Following přinese do hry nové prostředí a hlavně buginy. Náplní nového DLC bude příběh, který provede Kyla Crana nebezpečným odlehlým místem, kterému vládne fanatický kult, jenž má jakési spojení se zombie apokalypsou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama