V Elder Scrolls Online můžete vlastnit svůj dům nebo ostrov
Novinka V Elder Scrolls Online můžete vlastnit svůj dům nebo ostrov

V Elder Scrolls Online můžete vlastnit svůj dům nebo ostrov

Michal Burian

Michal Burian

9

Vlastnit svůj dům v Tamrielu vám umožní bezplatné DLC Homestead.

Reklama

Od dnešního dne mají hráči The Elder Scrolls Online na PC/Mac možnost vlastnit svůj vlastní dům díky první velké aktualizaci roku2017. DLC Homestead je k dispozici zcela zdarma a umožní hráčům pořídit si svůj vlastní pokoj, dům, panství nebo třeba i svůj vlastní ostrov ve světě Tamrielu. Domovy mohou být vylepšeny s pomocí více než 2 000 dekoračních předmětů – které budou dostupné jak v rámci GOLD předplatného, tak i v Crown Storu – jako je nábytek, drobné dekorace, knihy, sudy a mnohem více.

Majitelé verze pro Xbox One a PlayStation 4 si budou moci pořídit DLC Homestead od 21. února 2017.

Mraky domovů – první zdarma!

DLC Homestead nabídne téměř 40 domů k výběru, každý ve stylu jedné z 10 hratelných ras. Každý, kdo bude mít zájem některý z těchto domů získat, bude mít tu možnost díky počátečnímu tutoriálu. Jakmile hráč dokončí tento úvodní quest, bude dům připraven k nastěhování. Hráči budou moci vlastnit libovolné množství domů a sdílet je se všemi svými herními postavami.

Tady není kamarádovo

Možnost vlastnit dům je jen zlomek toho, co DLC Homestead přinese – není totiž skutečného domova předtím, než si ho zvelebíme dle svých představ. Hráči budou mít možnost vytvářet opravdu unikátní díky více než 2 000 předmětům dostupným v novém herním editoru s názvem „Housing Editor“. Nábytek a jiné dekorace budou dostupné od herních prodejců a v Crown Storu a navíc budou mít hráči možnost si dekorace vyrobit zcela sami za použití svých craftovacích dovedností. Mezi dostupné dekorace patří například knihy, jídlo, sudy, malby, osvětlení, rostliny, stromy a více. A že je to stále málo? Hráči mohou také do svého stavení umístit například tréninkového panáka, craftovací stoly a další interaktivní předměty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama