V Euro Truck Simulator 2 si můžete sami naplánovat cestu
Euro Truck Simulator 2 Novinka V Euro Truck Simulator 2 si můžete sami naplánovat cestu

V Euro Truck Simulator 2 si můžete sami naplánovat cestu

Michal Burian

Michal Burian

5

Aktualizace 1.20 umožnila si v GPS naplánovat cestu a zvolit až 10 vlastních bodů.

Reklama

České studio SCS Software připravuje očekávaný American Truck Simulator. Při práci na novém projektu nezapomínají vývojáři ani na oblíbený Euro Truck Simulator 2 z podzimu 2012. Po řadě aktualizací a expanzí přichází na řadu update s číslovkou 1.20. Ten krom jiného upravuje GPS.

V Euro Truck Simulator 2 si nově můžete sami naplánovat cestu. Na mapě si můžete zvolit až 10 vlastních bodů, kterými budete chtít při své cestě projet. Hra vám stále bude generovat nejkratší cestu, ale vy sami si budete moci zvolit, jak se k cíli dostanete. Budete se tak moci kupříkladu vyhnout mýtným bránám nebo naopak zvolit cestu po dálnici, abyste na místě vykládky byli dříve.

Zároveň s vylepšenou GPS přichází na řadu také nový kód pro polohu slunce. To se od aktualizace bude nacházet na správném astronomickém místě na obloze. Dle slov SCS Software nový systém vytváří zcela odlišný pocit z denního cyklus v závislosti na tom, zda se nacházíte na severu nebo blíže k rovníku. Tato změna má za následek také prodloužení večeru na severu.

Dále byla zvýšena hustota provozu v městských oblastech, opraven limit ve městě ve Velké Británii a už byste tak často neměli potkávat na silnici kamion bez přívěsu. Změn je celkově opravdu hodně, některé se týkají AI, jiné editoru, vozidel a dalších věcí. O všech změnách se dočtete na oficiálním blogu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama