V Exo Zombies módu Call of Duty: Advanced Warfare bude bojovat John Malkovich
Call of Duty: Advanced Warfare Novinka V Exo Zombies módu Call of Duty: Advanced Warfare bude bojovat John Malkovich

V Exo Zombies módu Call of Duty: Advanced Warfare bude bojovat John Malkovich

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

13

Přežijte nápor krvelačných zombie s exo-skeletony v roli čtyř slavných herců.

Reklama

Jak už většina z vás ví, před nedávném byl oznámen nový kooperační mód pro Call of Duty: Advanced Warfare s názvem Exo-zombies. V něm budeme, jak už název napovídá, bojovat proti hordám zombie, které nosí speciální exo-skeletony. Na rozdíl od svých předchůdců z Black Ops série tedy umí vysoko skákat a jsou mnohem agresivnější a rychlejší.

O zombie režimu se spekulovalo již delší dobu, poté byl vypuštěn na světlo světa krátký filmeček ukazující útok zombie hordy na bagdádské vězení. To bylo součástí bonusového kola v Exo-survival na mapě Riot.

Sledgehammer Games konečně vydali trailer, který nám ukazuje první kapitolu zombie příběhu. Když Atlas shodili bombu obsahující dráždivou látku Mantikora pro skončení války, odstartovali ve skutečnosti něco horšího, než chtěli. V roli čtyř přeživších operátorů Atlas Corporatiom musíte přežít nápor zombíků. Přeživší si ovšem zahraje čtveřice známých herců: John Malkovich, Bill Paxton, Rose McGowan a Jon Bernthal. Není to poprvé, co se v zombie módu vyskytnou známé osobnosti. Už např. na mapě Mob of the Dead odehrávající se v Alcatrazu si skupinu prchajících gangsterů střihli známí herci.

Zombie mód bude součástí DLC Havoc, které vyjde v lednu příštího roku. Nejdříve však pro majitele konzolí Xbox 360 a Xbox One. Pro ostatní platformy přibližně o měsíc později. Kromě zombie módu DLC obsahuje i zbraně AE4 a AE4 Widowmaker a čtveřici dosud neznámých map do hry více hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama