V expanzi BioShock Infinite vás čeká šestihodinové dobrodružství
Novinka V expanzi BioShock Infinite vás čeká šestihodinové dobrodružství

V expanzi BioShock Infinite vás čeká šestihodinové dobrodružství

Michal Burian

Michal Burian

21

Druhá epizoda Burial at Sea zaměřena na Elizabeth nabídne až šestihodinový příběh. <strong>Aktualizováno o datum a cenu</strong>.

Reklama

V první části Burial at Sea jsme se do podmořského světa Rapture vydali ještě před jeho zničením v kůži detektiva Bookera DeWitta, který od Elizabeth dostal zakázku, aby pátral po malé Sally. Dobrodružství bohužel trvalo pouze pár hodin a ještě na konci nabídlo zajímavý zvrat.

Ten bude pokračovat v druhé epizodě. Ta sice ještě nemá stanovené přesné datum vydání (vyjít by měla do konce března). Ken Levine na svém Twitteru alespoň prozradil, že tentokrát se budeme moci po Rapture v roli Elizabeth procházet a bojovat až šest hodin. A to není vůbec špatné.

Než se dozvíme další informace, tak se určitě podívejte na debut trailer Burial at Sea Episode Two, kde se objeví i jedna z hlavních postav - Atlas aka Frank Fontaine.

Přečtěte si naše dojmy z hraní první epizody.

Aktualizace: Druhá epizoda Burial at Sea vyjde přesně 25. března letošního roku (na evropském PSN o den později) a bude stát 15 dolarů. Hratelnost bude orientovaná na stealth a těšit se můžete na nové zbraně, módy a návrat známých postav z původního BioShocku i BioShocku Infinite.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama