V Ghost Recon: Wildlands se brzy objeví krabice s výbavou
Ghost Recon: Wildlands Novinka V Ghost Recon: Wildlands se brzy objeví krabice s výbavou

V Ghost Recon: Wildlands se brzy objeví krabice s výbavou

Martin Cvrček

Martin Cvrček

10

V krabicích nazvaných Battle Crates však nebude nic, co má dopad na hratelnost nebo postup hráče.

Reklama

Na konci minulého roku se staly loot boxy žhavým tématem, s nímž je spojená značná kontroverze. Hry, v nichž krabice najdeme, jako by se však stále množily. Teď přichází Ubisoft, který plánuje implementovat svou obdobu loot boxů v Ghost Recon: Wildlands. A to už velmi brzy.

Ještě před koncem ledna vyjde napříč všemi platformami aktualizace Extended Ops, která do hry uvede krabice nazvané Battle Crates. Každá krabice bude v in-game obchodě k dostání za 400 kreditů a najdete v ní různý kosmetický obsah, konkrétně tři předměty, které dosud nevlastníte, což znamená, že nedojde na duplikáty.

Celkově krabice nabídnou přes 200 předmětů kvality Rare, Epic a Legendary a Ubisoft se dušuje, že v nich nenajdete nic, co by mělo mít dopad na hratelnost nebo postup hráče. Místo toho obsahují různé kosmetické varianty zbraní, vozidla, předměty na vizuální úpravu nebo zcela nové skiny nazvané Icons, což je jediná věc, kterou získáte pouze z krabic.

Po vydání aktualizace Extended Ops získá každý hráč zdarma dvě krabice, které může aktivovat skrz Ubisoft Club. Jednou z nich je Spec Ops Crate, která nabízí obsah určený pro singleplayer a kooperaci, druhou krabicí je Ghost War Crate s věcmi pro PvP režim Ghost War. Celkově však platí, že všechny kosmetické předměty lze využívat v kampani i v Ghost War módu.

V Ghost Recon: Wildlands se brzy objeví krabice s výbavou

Zdroj: VG247.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama