V God of War čeká na hráče tajemství, které ještě nikdo neobjevil
God of War Novinka V God of War čeká na hráče tajemství, které ještě nikdo neobjevil

V God of War čeká na hráče tajemství, které ještě nikdo neobjevil

Michal Burian

Michal Burian

10
Platformy PlayStation PlayStation 4

Věděli jste o nápovědách na spodní straně malých figurek ve sběratelské edici?

Reklama

Po přečtení dnešní novinky se možná někteří z vás vrátí do světa nejnovějšího God of War a budou přemýšlet, co při severském dobrodružství Krata a jeho syna mohli asi tak vynechat. Cory Barlog, šéf vývoje ve studiu Sony Santa Monica, totiž prozradil, že v God of War čeká na hráče tajemství, které ještě nikdo neobjevil, respektive neviděl. Přitom úspěšnou PlayStation 4 exkluzivitu si do konce dubna, titul vyšel 20. dubna, koupilo pět milionů lidí.

„Vždycky jsem si myslel, že hráči tajemství ve hře odhalí během několika hodin. Bylo tak působivé, že některé věci objevili hráči až po týdnu. Je to jako s jaderným odzbrojováním v Metal Gear, které jsme viděli jen kvůli chybě. Kdyby k ní nedošlo, pravděpodobně bychom nic takového ve hře neviděli. Nemyslím si, že máme v God of War něco tak překvapivého. Ale stále si myslím, že existuje jedna věc, kterou ještě nikdo nenašel. Neviděl jsem o ní na internetu žádnou zmínku. Nebudu vám říkat, o co jde,“ řekl tajemně Barlog pro magazín Gamingbolt.com.

Ještě předtím zavzpomínal na malou hru, kterou si tvůrci God of War zahráli s majiteli sběratelských edic. Malé figurky kovářů Broka a Sindriho totiž mají na spodku malé značky, které vás na mapě nasměrují na správné místo, kde najdete skrytý poklad. Barlow přiznal, že se jim tohle úplně nepovedlo. Komunita si totiž těchto nápověd moc nevšimla. Dokonce ani ve studiu se o tom moc nemluvilo, vedení drželo značky pod pokličkou, aby se nápovědy nerozkřikly do světa.

God of War vyšlo exkluzivně na PlayStation 4. Hru koupíte v obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama