V Gran Turismo 6 budete moci všechny vozy fotit i upravovat
Gran Turismo 6 Novinka V Gran Turismo 6 budete moci všechny vozy fotit i upravovat

V Gran Turismo 6 budete moci všechny vozy fotit i upravovat

Michal Burian

Michal Burian

18

Pryč jsou doby, kdy byly automobily rozděleny do kategorií standard a premium <strong>+ nové gameplay záběry</strong>.

Reklama

Kazunori Yamauchi z Polyphony Digital pro fanstránku GTPlanet potvrdil, že automobily v nadcházejících závodech Gran Turismo 6, které byly minulý týden oficiálně oznámeny pro PS3 na podzim letošního roku, nebudou rozděleny do kategorií standard a premium.

To znamená, že v GT6 budete moci všechny vozy fotografovat ve Photo módu a rovněž na nich provádět různé úpravy, včetně tuningu. Co se týče samotné grafické kvality aut, Yamauchi se nechal slyšet, že i zde jeho tvůrčí celek zapracoval a vozy ze standardní kategorie z Gran Turisma 5 budou v šestém díle vypadat o poznání lépe.

"Až doposud jsme automobily řadily do kategorií Standard a Premium, protože mezi nimi byly rozdíly: u některých standardních modelů jste nemohli využít tuningové díly nebo je fotit. To vše je ale minulostí, v GT6 budete moci všechny vozy fotit a použít na ně různá vylepšení," objasnil Kazunori Yamauchi.

Závěrem pro vás máme nová gameplay videa, které se objevily ve vysílání německé televizní stanice Sport1 při závodu Nürburgring 24h. Na okruhu se prohání Audi R8 LMS Ultra a Nissan GT-R GT3.

Aktualizace: Automobily nakonec budou rozděleny do kategorií standard a premium, už ale mezi nimi nebudou takové rozdíly jako v GT5 - půjdou tuningovat i fotit, část ale nebude mít kokpit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama