V Gran Turismu Sport se nebude měnit ani denní doba
Gran Turismo Sport Novinka V Gran Turismu Sport se nebude měnit ani denní doba

V Gran Turismu Sport se nebude měnit ani denní doba

Michal Burian

Michal Burian

32

Vypadá to, že se fanoušci budou muset smířit s absencí klasické offline kariéry.

Reklama

Další černá kaňka na očekávaných závodech pro PlayStation 4. Dnes vyšlo najevo, že kromě dynamického počasí bude hra postrádat i dynamickou změnu denní doby. Jinými slovy začnete například ráno a závod ve stejnou dobu dojedete. Nestane se tak, že by se v průběhu závodu měnily světelné podmínky, natož samotné počasí. Vše si budete moci nastavit před samotným závodem, budete moci řídit při úsvitu, soumraku nebo v noci za deště, jasného počasí atd.

Absenci dynamického počasí kritizovali fanoušci PS3 u Forzy 6 a vysmívali se, že jejich Gran Turismo 6 tyhle možnosti má a přitom Forza 6 na Xboxu One nikoliv. Teď na tom budou stejně. Tedy za předpokladu, že se Microsoft letos nepochlapí a neuvede na trh pokračování arkádovější Forzy Horizon s těmito funkcemi. Forzu Horizon 3 lze očekávat, ale zatím nevíme, co přinese.

Přitom DriveClub na PS4 má dynamické počasí, přidala ho bezplatná aktualizace po vydání. Tak se snad jednoho dne dočká toho samého Gran Turismo Sport.

Zároveň jsme se dozvěděli, že by Gran Turismo Sport nemělo mít klasickou singleplayerovou kampaň pro offline závodění. Zatím totiž Polyphony Digital ukázali menu, kde bylo 117 závodů v rámci kampaně s módy pojmenovanými Beginner's School, Circuit Experience, Mission Challenge, Racing Etiquette a Sports Mode.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama