V GTA Online na vás čekají šílené závody ve stylu Trackmanie
GTA 5 Novinka V GTA Online na vás čekají šílené závody ve stylu Trackmanie

V GTA Online na vás čekají šílené závody ve stylu Trackmanie

Michal Burian

Michal Burian

47

Představena aktualizace Cunning Stunts.

Reklama

Před dvěma měsíci vývojáři Grand Theft Auto V ze studia Rockstar ujišťovali, že budou pokračovat v obohacování multiplayerové části. Svůj slib dodrželi, dokazují to dnešním oznámením. Seznamte se s aktualizací Cunning Stunts, která do GTA Online přidá šílené závody, nové stroje a mnoho dalšího.

Cunning Stunts vyjde 12. července letošního roku pro PC, PlayStation 4 a Xbox One verze GTA 5. V multiplayeru se můžete těšit na šílené Stunt Races v masovém měřítku nad obzory Los Santos nebo RON Alternates Windmill Farm. Budete skákat přes rampy, jezdil v tunelech zavěšených daleko nad zemí a mnoho dalšího. Jen se na to podívejte v traileru níže.

Rockstar k závodům dodává, že skoky, terén a mezery mezi tím vším jsou v každém závodě navrženy tak, aby odpovídaly atributům specifických tříd vozidel, včetně nových "super cars", sportovních aut a motorek. Krom toho se můžete těšit na nové závodní obleky, helmy a celou řadu dalších věcí. Většinu novinek můžete vidět v traileru a na přiložených screenshotech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama