V GTA V budou intenzivní mise a příběh bude odsýpat
GTA 5 Novinka V GTA V budou intenzivní mise a příběh bude odsýpat

V GTA V budou intenzivní mise a příběh bude odsýpat

Michal Burian

Michal Burian

93

Mnohem více než v předešlém Grand Theft Auto IV. Navíc hlavní hrdinové ve městě žijí, nepřistěhovali se jako Niko nebo Tommy.

Reklama

Včera odpoledne jsme vás informovali, že v GTA V nebudete moci hned ze začátku přepínat mezi všemi postavami kvůli tomu, že by to poškodilo příběh. Postavy tak budete ovládat jednotlivě a postupně se s nimi seznamovat.

Dnes pro vás máme tročku jinou informaci. Rockstar se totiž nechal slyšet, že v pátém Grand Theft Auto na hráče čekají intenzivnější mise a příběh bude mnohem více odsýpat než v případě předešlých dílů GTA IV nebo San Andreas.

Po spuštění hry zapomeňte na nějaké dlouhé rozkoukávání, v GTA V na vás totiž čeká intenzivní akce od samého počátku až do úplného konce. Hráč by tak měl být strhnut do děje hned na začátku a nikoliv až po několika hodinách hraní.

Menší novinkou je fakt, že všechny tři postavy, tedy Michael, Franklin i Trevor, žijí ve městě již pěknou řádku let, nejde tak o žádné přistěhovalce jako v případě Nika nebo Tommyho. To znamená, že hlavní hrdinové se mohou spolehnout na své známé a kamarády a hodit se jim budou i různé kontakty. Jinými slovy už se nebudou rozkoukávat po městě, což bychom měli hned na začátku poznat a pocítit.

Životy Michaela, Franklina a Trevora jsou plné adrenalinu, zábavy a samozřejmě i nebezpečí. Každý žije svůj život, což by mělo zajistit různorodost. Nikdy totiž nevíte, co postava právě dělá, když se k ní přepnete. V nedávném gameplay traileru například Trevora pronásledovala policie.

Rovněž jsme se dozvěděli, že násilí ve hře bude, ovšem pouze v příběhu. Na ulici bychom tak neměli potkat nikoho, kdo někomu jen tak pro nic za nic ubližuje. V průběhu hry se navíc dostanete k různým zbraním.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama