V GTA V si můžete oficiálně zahrát za Bigfoota
GTA 5 Novinka V GTA V si můžete oficiálně zahrát za Bigfoota

V GTA V si můžete oficiálně zahrát za Bigfoota

Michal Burian

Michal Burian

26

Jen jste na něj pravděpodobně nenarazili. Jak si za něj zahrát?

Reklama

Fanoušci Grand Theft Auto V o existenci Bigfoota horlivě diskutují již velmi dlouho. Někdo tvrdil, že ho viděl a jiný, že za něj dokonce hrál. Vše to ale byly pouze nepodložené domněnky, neoficiální modifikace nebo vtípek od Rockstaru, kdy jste se utkali s živým člověkem v kostýmu. V tomto případě šlo o menší misi jako odměnu za dohrání hry na 100%.

Teď už ale máme důkaz, že Bigfoot v GTA V skutečně je a dokonce za něj můžete hrát. Jak je to možné? Poslední aktualizace do PC, PS4 a Xbox One verzí přidala achievement/trofej, která hráčům nedala spát. Nakonec zjistili, že v GTA 5 je speciální Peyote rostlina, kterou stačí sníst a stanete se legendární bytostí.

Abyste rostlinku našli a mohli využít její transformace, musíte nejprve splnit několik věci. Nejprve musíte hru dokončit na 100 procent (minimálně dohrát příběh) a poté sebrat všech 27 Peyote rostlin. Až tohle uděláte, můžete se vydat do oblasti, kde podle pověsti Bigfoot žil. Fanoušci vědí, že jde o Chiliad State Wilderness. Zde přichází další ale, v oblasti musíte být v úterý mezi 5:30 a 8:00 ráno (ve hře) a navíc musí být mlha (show) - lze nastavit pomocí cheatů.

Hodně štěstí při hledání speciální Peyote rostliny.

Update bohužel nevyšel pro PS3 a Xbox 360 verze Grand Theft Auto V.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama