V GTA V vám mohou odtáhnout auto za špatné parkování
GTA 5 Novinka V GTA V vám mohou odtáhnout auto za špatné parkování

V GTA V vám mohou odtáhnout auto za špatné parkování

Michal Burian

Michal Burian

130

Rockstar vytvořil velmi realistický svět, v němž se bude Grand Theft Auto V odehrávat. Máme pro vás nové detaily, které stojí za to.

Reklama

Španělský server Areajugones (thx Sector.sk) vyšťoural na internetu zajímavé detaily z očekávaného Grand Theft Auto V. Některé pochází z nejnovějšího vydání časopisu Famitsu, jiné prý z důvěryhodných zdrojů. Každopádně, níže na vlastní oči zjistíte, že Rockstar při vývoji GTA V dbal na velmi realistické ztvárnění Los Santos, kde nezapomněl na různé maličkosti, které vám mohou vykouzlit úsměv na tváři.

Zvláštní schopnosti postavy aktivujete pomocí tlačítka L3. Každá postava bude disponovat jednou z exkluzivních schopností, kterou neovládá nikdo jiný. Franklin umí ve vozidlech zpomalit čas, což mu pomůže ve vysokých rychlostech, Michael má svou vlastní obdobu bullet-time z Maxe Payna 3 a Trevor, to je magor, kterému zkrátka přeskočí a na krátkou chvíli zvýší sílu a odolnost. Exkluzivní schopnosti však mají svůj vlastní měřič, který se postupem času nabíjí.

Franklin je obyčejný kriminálník, který bude postupně vstoupat v žebříčku díky trestné činnosti a kradení aut pro arménského gangstera jménem Simeon Yetaria.

Bankomaty budou sloužit pro kontrolu financí jednotlivých hrdinů. Michael je ale prostřednictvím mini-hry dokáže vykrást, pokud budete chtít.

Ve hře budete moci nabrat stopaře a odvést ho kam bude chtít (místo bude označeno na mapě).

Internetové kavárny byly kompletně zrušené z důvodu, že se na internet (sociální sítě, videa, burzy apod.) dostanete kdykoliv skrz svůj mobil.

U auta budete moci navrtat nádrž s palivem (benzín nebo nafta), auto následně poslat na skupinu nepřátel a zapálit unikající kapalinu, která vytvořila stopu na zemi.

Svého domácího mazlíčka (psa) budete moci různě upravovat, k dispozici budou stovky doplňků. Budete muset na něj ale dávat pozor, může zemřít nebo se vám ztratí. V obchodech po Los Santos si ale budete moci koupit nového psa.

Ve volných chvílích budete moci lovit zvířata a prodávat jejich maso v továrnách nebo na farmách.

Nově budete muset koukat, kde parkujete svůj vůz. Pokud ho špatně zaparkujete, můžete dostat pokutu a auto vám mohou odtáhnout. Zpět ho dostanete až poté co zaplatíte pokutu. Samozřejmě jim ho můžete nechat, nebudou vás pak ale mrzet peníze investované do tuningu/modifikací?

Mise odehrávající se pod mořem bere Rockstar jako samostatnou část hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama