V Hide and Shriek máte za úkol najít druhého hráče a vystrašit ho
Novinka V Hide and Shriek máte za úkol najít druhého hráče a vystrašit ho

V Hide and Shriek máte za úkol najít druhého hráče a vystrašit ho

Michal Burian

Michal Burian

6

Má to jeden velký háček. Od tvůrců loňského The Park.

Reklama

Po roce to společnost Funcom znovu zkouší s hororovým zážitkem. Loni v říjnu takhle vydala průměrnou hororovou adventuru The Park (recenze 5/10), kde jsme v kůži vyděšené matky hledali své ztracené dítě ve zdánlivě opuštěném zábavním parku. Letos to na Halloween bude Hide and Shriek.

Hide and Shriek je multiplayerová akce pro dva hráče. Oba dva se objeví ve škole a za úkol mají toho druhého najít. Má to jeden velký háček. Hráči jsou neviditelní. Budete muset být hodně pozorní a mazaní, abyste toho druhého našli. Sledovat musíte okolní předměty, třeba otevření dveří, objekty levitující ve vzduchu a hlavně musíte dávat pozor na pasti. Oba hráči budou moci nastražit pasti a silná kouzla, aby odhalili toho druhého. K tomu všemu si budete moci navléknout strašidelnou masku známých postav (Donald Trump a Hillary Clintonová nebo hlava zombíka a lebka), abyste soupeře vystrašili.

Jednotlivé zápasy by měly být zhruba na deset minut a můžete hrát s kamarádem nebo s cizím hráčem. Pochopitelně nebudou chybět žebříčky nejlepších.

Hide and Shriek vyjde během října na Steamu pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama