V Jurassic World Alive vyměníte Pokémony za dinosaury
Novinka V Jurassic World Alive vyměníte Pokémony za dinosaury

V Jurassic World Alive vyměníte Pokémony za dinosaury

Michal Burian

Michal Burian

3

Nová hra pro mobily a tablety ve stylu Pokémon GO.

Reklama

Před rokem se hra Pokémon GO chlubila 65 miliony aktivních hráčů měsíčně po celém světě. Postupně ale začala bublina splaskávat a titul měl údajně přijít až o 80 procent hráčů, které už nebavil lov Pokémonů. Pro ně a další se blíží náhrada, která chce na rozšířenou realitu navázat. Jen nebudete v ulicích měst a v přírodě chytat Pokémony, ale dinosaury. S nimi budete i bojovat.

Vývoj Jurassic World Alive má na starost společnost Ludia, která v minulosti vytvořila Jurassic World: The Game a Jurassic Park Builder. V Jurassic World Alive se stanou hráči novým členem Dinosaur Protection Group (DPG). Jejich úkolem je zachránit dinosaury před vyhynutím, a to za pomoci jejich sledování, sběru vzorků DNA a vytvářením nových hybridních druhů v laboratořích. Tyto uměle vytvořené dinosaury budete moci mít v týmu a bojovat s nimi proti dinosaurům jiných hráčů v arénách, což znamená PvP mód.

Pokud máte o Jurassic World Alive zájem, tak na oficiálních stránkách se můžete přihlásit do testování, abyste si mezi prvními hru vyzkoušeli a zjistili, zda dokáže Pokémon GO nahradit. Jednou z novinek mobilního Jurského světa je dron. Když budete mít dostatek baterií, aktivujete ho a dokážete najít ohroženější a vzácnější druhy dinosaurů.

Uvidíme, zda Jurassic World Alive bude také zdarma, hra se má objevit na App Store a Google Play.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama