V Jurassic World Evolution uslyšíme Iana Malcolma
Jurassic World: Evolution Novinka V Jurassic World Evolution uslyšíme Iana Malcolma

V Jurassic World Evolution uslyšíme Iana Malcolma

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jeff Goldblum si uh... najde cestu. A to i do herního světa.

Reklama

Tvůrci budovatelské strategie Jurassic World Evolution si na dnešek připravili oznámení, které jistě potěší nejednoho fanouška Jurského parku. Při hraní uslyšíme Jeffa Goldbluma. Ten se znovu ujal role doktora Iana Malcolma, kterého Goldblum hrál/hraje ve filmech Jurský park, Ztracený svět: Jurský park a Ztracený svět: Zánik říše.

Ian Malcolm bude v Jurassic World Evolution zastávat roli průvodce, přičemž Goldblum, který se v posledních letech stal tak trochu internetovým oblíbencem, v novém videu slibuje, že jeho hlas nás bude provázet celou hru. On sám přitom tvrdí, že by Evolution ohodnotil známkou deset Goldblumů z deseti, což je vtípek, který se vžil zejména díky filmu Thor: Ragnarok, v němž lze tohoto poněkud excentrického herce také vidět.

Život si zkrátka najde cestu, stejně jako Jeff Goldblum. Aby toho nebylo málo, na konci minulého týdne jsme se dočkali dalšího představení druhu dinosaura, s nímž se při hraní setkáme. Tentokrát přišel na řadu Parasaurolophus, charakteristický zejména specifickým tvarem hlavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama