V Jurassic World Evolution uslyšíme více filmových postav
Jurassic World: Evolution Novinka V Jurassic World Evolution uslyšíme více filmových postav

V Jurassic World Evolution uslyšíme více filmových postav

Martin Cvrček

Martin Cvrček

4
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Jeff Goldblum tvůrcům zjevně nestačí, a tak dojde i na vysoké podpatky a nestárnoucí tvář.

Reklama

Není to tak dávno, co jsme se dozvěděli, že při hraní budovatelské strategie Jurassic World Evolution nám bude dělat průvodce hlas herce Jeffa Goldbluma, který ztvárnil doktora Iana Malcolma. Vývojáři ze studia Frontier Development zkrátka na ničem nešetřili. Ve hře ale dojde i na další hlasy známé z filmů.

Včera bylo oznámeno, že hvězdné obsazení Jurassic World Evolution obohatí herečka Bryce Dallas Howard, která ve filmech Jurský svět a Jurský svět: Zánik říše ztvárnila Clair Dearing. Tato postava se proslavila zejména tím, že v Jurském světě za všech okolností běhala na vysokých podpatcích. Chybět nebude BD Wong jako doktor Henry Wu, jehož lze vidět nejen ve dvou výše zmíněných snímcích, ale i v původním Jurském parku. O Wongovi se při uvedení Jurského světa hovořilo hlavně kvůli skutečnosti, že vypadá skoro stejně jako v roce 1993, takže jde nejspíš o upíra nebo jinou vyšší formu života.

S ohledem na podstatu a zaměření Jurassic World Evolution se dá očekávat, že Clair Dearing a Henry Wu budou během hraní vystupovat zejména v hlasové formě, ale kdo ví, třeba je za určitých okolností uvidíme i osobně. Nabízí se samozřejmě otázka, jestli tvůrci dokázali ulovit i Chrise Pratta pro roli Owena Gradyho, ale mám pocit, že jestli ano, vývojáři si oznámení něčeho takového schovají na další týdny jako zlatý hřeb marketingové kampaně.

Už tradičně tu navíc máme další video, které představuje jeden z mnoha druhů dinosaurů, s nimiž se ve hře setkáme. O tomto víkendu došlo na přiblížení býložravého Kentrosaura, jehož tělo pokrývají výrazné ostny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama