V Just Cause 4 nebude chybět funkce shozu zásob
Just Cause 4 Novinka V Just Cause 4 nebude chybět funkce shozu zásob

V Just Cause 4 nebude chybět funkce shozu zásob

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Možnost nechat si poslat na zem vozidlo či zbraň byla rozšířena o přesnější naváděcí systém nebo volbu pilotů.

Reklama

Další z řady videí přibližujících herní mechaniky Just Cause 4 se zaměřuje na funkci Supply Drop, která navazuje na Rebel Drop z Just Cause 3. I tentokrát si tedy můžete na určité místo nechat z letadla shodit vozidlo, zbraň nebo třeba náhodný předmět. Hra nabídne 104 vozidel a nějaké ty speciální, exotické kousky s různými funkcemi, takže minimálně v případě vozového parku bude z čeho vybírat.

Abyste si mohli nechat něco shodit, musíte si to nejdříve odemknout plněním určitého herního obsahu. Tentokrát si přitom lze přesně zvolit, kam má kontejner s odemčenou hračkou dopadnout, takže už nemusíte nikam házet naváděcí zařízení a doufat, že se pilot letadla trefí.

Když už je řeč o pilotech, i ty si můžete postupně odemknout. Čím dál větší míra způsobeného chaosu vám postupně zpřístupní 7 pilotů a čím více jich máte k dispozici, tím častěji si můžete nechat něco poslat. Každému z nich lze navíc přiřadit nějaké položky, takže když budete chtít poslat na zem něco konkrétního či oblíbeného, nemusíte neustále vstupovat do příslušné nabídky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama