V kampani Black Ops 3 si budete moci vybrat jakoukoliv misi
Novinka V kampani Black Ops 3 si budete moci vybrat jakoukoliv misi

V kampani Black Ops 3 si budete moci vybrat jakoukoliv misi

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

29

Kromě nového zombie traileru se Treyarch rozpovídal o obtížnosti Realistic.

Reklama

Dnešek přinesl ovoce ve znamení nových informací o nadcházejícím Call of Duty. Vývojáři z Treyarchu konečně přiblížili novou obtížnost s názvem Realsitic, ale hlavně vydali nový příběhový trailer pro zombie mapu Shadow of Evil.

Nové video uvede hráče do děje zombie mapy a také více přiblíží osobní příběhy hlavních protagonistů. Kromě čtyř hratelných postav: kouzelníka Nera (Jeff Goldblum), tanečnice Jessicy (Heather Graham), poldy Jacka Vincenta (Neal McDonough) a boxera Floyda Campbella (Ron Perlman), nás bude v Shadow of Evil provázet i tajemný Shadow Man, který bude plnit funkci vypravěče. Shadow of Evil se odehrává během 40. let ve fiktivním Morg City.

Treyarch konečně přiblížil i plánovanou obtížnost Realistic. Pokud si budete chtít zahrát nové Call of Duty v nové obtížnosti, musíte počítat s tím, že vás zabije jediná kulka. Ano, přesně tak. Stačí jenom jediný výstřel a vaše postava zemře. Společně s tím bude i umělá inteligence jinak reagovat. Treyarch přidal hned několik nových způsobů myšlení umělé inteligence.

Jako poslední věc nám vývojáři oznámili i to, že kampaň Black Ops 3 nebude mít chronologicky odemykatelné mise a už ze začátku boudou všechny úrovně dostupné. Lze tak po prvním spuštění hry skočit do poslední mise. Přirovnávají to ke službě Netflix, kde máte od prvního dne dostupnou celou řadu seriálu ke zhlédnutí.

Navíc samotná kampaň nemá mít délku kolem 6 hodin, ale 14-15 hodin (thx CzePavel99). Uvidíme, zda to bude pravda.

Na úplný závěr zde přikládáme několik screenshotů z kampaně a malé oznámení pro majitele PS4. Pokud jste se zúčastnili multiplayerového beta testu, máte nárok na speciální zombie pozadí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama