V Kanadě EA připravuje next-gen Star Wars hru v otevřeném světě
Novinka V Kanadě EA připravuje next-gen Star Wars hru v otevřeném světě

V Kanadě EA připravuje next-gen Star Wars hru v otevřeném světě

Michal Burian

Michal Burian

36

Alespoň to naznačují inzeráty, které hledají nové vývojáře do týmu, jenž stojí za Dead Space.

Reklama

Licence na hry s tématikou Hvězdných válek se musí pořádně využít, řekli si hlavouni v Electronic Arts, kteří získali licenci od Disney na příštích deset let. Na Star Wars hrách pracuje švédské studio DICE zodpovědné za Battlefield - půjde o znovuzrození Battlefrontu - stejně tak BioWare (mj. Mass Effect).

Již nějakou dobu víme, že Star Wars titul kutí i chlapci a děvčata ve studiu Visceral Games (Dead Space), ale nevěděli jsme, o co přesně půjde. Až dnes si redakce Kotaku všimla inzerátu od EA Canada, který hledá několik nových členů na next-gen hru odehrávající se v otevřeném světě.

"EA Canada hledá zkušeného hlavního animátora, který by se podílel na vývoji velké akční next-gen hry odehrávající se v otevřeném světě." Další dva inzeráty pak jsou určené pro výkonného producenta schopného spolupracovat mezi EA Canada ve Vancouveru a Visceral Games v Redwood Shores.

Je nepravděpodobné, že by ve Visceral Games v současné době pracovali hned na dvou velkých titulech, když se EA snaží v roce 2015 vydat první tituly s licencí Star Wars, takže by mělo s největší pravděpodobností jít právě o hru s tematikou Hvězdných válek. Zda je to pravda, to ukáže až čas.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama