V Kingdom Come: Deliverance si můžete kupovat odpustky
KC: Deliverance Novinka V Kingdom Come: Deliverance si můžete kupovat odpustky

V Kingdom Come: Deliverance si můžete kupovat odpustky

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Nový patch přináší i další novinky. K dispozici je také nové video s drobnou ukázkou prvního DLC.

Reklama

Kingdom Come: Deliverance se dnes na všech platformách dočkalo aktualizace s označením 1.5. Kromě celé řady oprav přináší i některé nové prvky. Nejvýraznější z nich je možnost kupovat si v kostelech odpustky za vaše hříchy. Jinými slovy, po menší útratě budete z pohledu zákona čistí jako sníh. Oblečení žen je navíc nyní fyzikálně simulované a v herním světě můžete najít 16 nových knih. A jestli jste někde nechali úkolové předměty nebo zmizely jiným způsobem z vašeho dosahu, aktivuje se vám speciální úkol, který vás v případě potřeby dovede k truhle, v níž předměty najdete.

Vývojáři ze studia Warhorse zveřejnili i nový video update. V něm se Dan Vávra z větší části ohlíží za událostmi posledních měsíců, tedy za obdobím po vydání Kingdom Come. V jednu chvíli však video nabízí i malou obrazovou ochutnávku prvního placeného DLC, které nese název From the Ashes. V plné parádě ho uvidíme na výstavě E3, vyjít by mělo nedlouho poté a slibuje možnost znovu vystavět to, co bylo zničeno. Podrobnosti o plánu na dodatečný obsah najdete v nedávné novince.

Mé spekulace o tom, že dostaneme možnost znovu vybudovat Skalici nebo obec Rovná, se nakonec ukázaly jako mylné. Video update totiž jasně dokazuje, že dojde k opětovnému vybudování Přibyslavic, které v herním příběhu plní nemalou úlohu a které jsou ukryté v lesích v severní části mapy. Novou podobu Přibyslavic můžete vidět v čase 8:31.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama