V kostičkové podobě si máme zahrát Úžasňákovi 2 a padouchy DC
Novinka V kostičkové podobě si máme zahrát Úžasňákovi 2 a padouchy DC

V kostičkové podobě si máme zahrát Úžasňákovi 2 a padouchy DC

Michal Burian

Michal Burian

Hned dvě nové LEGO hry má mít v plánu vydat společnost Warner Bros.

Reklama

Máte rádi kostičková dobrodružství, ať už jde o LEGO Marvel Super Heroes 2, LEGO Ninjago Movie nebo LEGO Jurassic World? Pokud kývete hlavou, že ano, tak v letošním roce budete mít o zábavu postaráno. Společnost Warner Bros má mít v plánu vydat hned dvě nové LEGO hry.

Nepůjde ale o pokračování některé z výše zmíněných kostičkových her, ani těch starších. Místo toho mají zkušení vývojáři ve studiu TT Games (od nich jsou všechny LEGO hry z poslední doby) připravovat v LEGO stylu Úžasňákovi 2 a padouchy DC universa.

Zatím jde pouze o nepodložené informace. LEGO Incredibles 2 mají být v souladu s nadcházejícím filmem od Pixaru a je možné, že zrekapitulují i události prvního dílu. LEGO hra podle prvního filmu není, tak by to bylo na místě. Spekulacím nahrává i zmínka ze srpna, kde u stavebnic LEGO Incredibles 2 byla uváděna neoznámená hra. Ať tak či onak, dočkat bychom se měli v průběhu tohoto léta.

Druhá LEGO hra se má soustředit na padouchy DC universa. Projekt by se měl jmenovat DC Supervillains nebo DC Villains a krom jiných má zahrnout Harley Quinn a Jokera. Na pulty obchodů by měl dorazit v průběhu 12 měsíců, jak uvádí zdroje webu Comic Book.

Co se platforem týče, očekáváme PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch, stejně jako u LEGO Marvel Super Heroes 2 z listopadu 2017.

Zdroj: Videogamer.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama