V lednu končí PC verze mech střílečky Hawken
Hawken Novinka V lednu končí PC verze mech střílečky Hawken

V lednu končí PC verze mech střílečky Hawken

Michal Burian

Michal Burian

9

Poslední šance zahrát si free-to-play mech střílečku od Reloaded Games, začátkem ledna dojde k vypnutí serverů. Vývojáři se zaměří na konzolové verze.

Reklama

Multiplayerová first-person střílečka s mechy to má spočítané. Studio Reloaded Games oznámilo, že 2. ledna 2018 vypne servery PC verze hry Hawken. Ta se na Steamu objevila 14. února 2014 a od té doby je v předběžném přístupu a free-to-play.

Jak vidno, Hawken se nepodařilo oživit. Přitom v dubnu oznámilo studio velké plány a aktualizaci PC verze, která měla po dvou letech zajistit, že o Hawken bude opět zájem. Bohužel to nevyšlo.

„Po třech skvělých letech vypínáme servery PC verze, abychom znovu zaměřili naše úsilí na vývoj. PC verze bude oficiálně vypnuta 2. ledna 2018 a od dnešního dne nebudou v nabídce placená dodatečná rozšíření a další položky,“ dočteme se v tiskové zprávě, kde se píše ještě o tom, že se tvůrci poučili ze zpětné vazby a využijí ji při vytváření dalších her.

PlayStation 4 a Xbox One verze Hawken budou žít dál. Na konzole hra vyšla teprve v červenci 2016. Jak se zdá, PC verzi zkrátka nikdo nehraje, o čemž vypovídají i statistiky. Minulý měsíc zaznamenala hra na Steamu pokles v souběžně hrajících hráčů na pouhých 86.

Chcete si Hawken zahrát? Hru naleznete na Steamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama