V LEGO Star Wars: The Skywalker Saga se bude mluvit
Lego Star Wars: The Skywalker Saga Novinka V LEGO Star Wars: The Skywalker Saga se bude mluvit

V LEGO Star Wars: The Skywalker Saga se bude mluvit

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Jestli doufáte v návrat mumlání, raději se moc netěšte.

Reklama

Tvůrci nově odhalené hry LEGO Star Wars: The Skywalker Saga trousí prostřednictvím sociálních sítí a dojmů různých herních magazínů z výstavy E3 další a další detaily, které jsou s nadcházející LEGO hrou spojené. Nově jsme se kupříkladu dočkali ujištění, že se vrátí kooperace pro dva hráče, ačkoliv o online kooperaci zatím nepadlo ani slovo, takže bude lepší s ní nepočítat. Těšit se naopak můžeme na nabídku více než 200 postav, volnou kameru z pohledu třetí osoby, komba při boji zblízka nebo nové schopnosti Síly.

Díky nové technologii bude navíc tentokrát možné stavět kostku po kostce, a to napříč galaxií, po které budeme moci cestovat dle uvážení. Dejte sbohem omezeným hubům, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga má být titulem v otevřeném světě, jak informuje třeba server PCMag. Můžete tedy cestovat z planety na planetu, pokud ji máte odemčenou, a na povrchu hledat různé aktivity či spouštět hlavní mise.

Při cestování vesmírem pak lze očekávat různé náhodné události, třeba konflikt s imperiálním Hvězdným destruktorem. Jak už přitom víme, ani postup napříč událostmi nebude lineární, takže budete moci začít s kterýmkoliv filmem, a v případě událostí, které jsme již dříve v LEGO formě zažili, nás nečeká remake či remaster existujících úrovní, ale zcela nově vybudovaná hra.

Na závěr si musíme nechat zprávu, která asi mnohé fanoušky nepotěší. V The Skywalker Saga budou postavičky mluvit, s největší pravděpodobností za pomoci hlasů přímo převzatých z filmové ságy. Alespoň prozatím se tedy musíme rozloučit s možností, že budou figurky stejně jako v klasických LEGO hrách od TT Games komunikovat jen za pomoci mumlání, posunků, hekání… zkrátka beze slov. Proč alespoň prozatím? Protože se objevují spekulace, že by tvůrci rádi umožnili volbu mezi hlasy a mumláním. Pro tuto chvíli však není jisté, zda k něčemu takovému opravdu dojde, tudíž raději počítejte s možností, že při hraní uslyšíte filmové dialogy. Snad bude zachován alespoň původní zvuk Yodovy smrti, který je z nějakého záhadného důvodu poslední dobou čím dál populárnější.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga je ve vývoji pro PC, PS4, Xbox One a Switch. Datum vydání je přitom stanovené na příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama