V létě se má oznámit nové Call of Duty: Modern Warfare 2
Call of Duty Novinka V létě se má oznámit nové Call of Duty: Modern Warfare 2

V létě se má oznámit nové Call of Duty: Modern Warfare 2

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

21
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Dřívější vydání má být částečně způsobeno kvůli špatným prodejům Vanguardu.

Reklama

Novinář a renomovaný leaker Tom Henderson, který má za sebou historii přesných úniků informací týkajících se sérií Call of Duty a Battlefield, přišel s novým tvrzením, zahrnující další titul ze série Call of Duty. Další díl této známé série má být předělávka Modern Warfare 2, která má být oznámená letos v létě. Vydání se má tentokrát od klasického listopadu přesunout do října. Údajně je to částečně kvůli kvůli špatným prodejům hry Call of Duty: Vanguard. Kromě Hendersona potvrzují informace i další známí insideři a leakeři, jako například uživatelé MW2 OG a CharlieIntel.

Henderson rovněž zmiňuje velkou aktualizaci pro Warzone, která má být dostupná krátce po vydání dalšího titulu v říjnu. To by však nemělo být velkým překvapením, vzhledem k tomu, že vývojáři Warzone, společnost Raven Software, začlenili Black Ops Cold War z roku 2020 a Vanguard z roku 2021 do Warzone zhruba do měsíce po vydání obou her.

Překvapením by nemělo být ani to, že se nové Call of Duty představí v létě. Poslední vydaný díl Vanguard se prvně prezentoval také v srpnu loňského roku, a to velmi malým teaserem přímo ve Warzone. Je tedy možné, že se nová COD hra rovněž představí skrze populární battle royale hru.

Kolem další Call of Duty hry z roku 2022 jsme slyšeli řadu zvěstí, a to už loni, ještě před spuštěním Vanguardu. Údajně nová kampaň vzkřísí nechvalně známého generála Shepherda a bude se odehrávat také v Latinské Americe, kde budou i drogové kartely. Vypadá to ovšem, že si na informace o nové hře od Infinity Ward ještě pěkných pár měsíců počkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama