V létě skončí měsíční updaty Battlefieldu 1
Battlefield 1 Novinka V létě skončí měsíční updaty Battlefieldu 1

V létě skončí měsíční updaty Battlefieldu 1

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

V červnu dorazí ještě nový mód pojmenovaný Shock Operations.

Reklama

Švédské studio DICE se začíná pomalu, ale jistě soustředit na nový Battlefield, který vyjde na podzim letošního roku (na představení ještě čekáme). V únoru vyšel poslední dodatečný balíček s názvem Apocalypse a v červnu skončí měsíční aktualizace Battlefieldu 1. Od té doby už nebudou pravidelně vycházet updaty obsahující nový obsah, různá vylepšení a opravy – „můžete se jednat o úpravy systému vytváření her a vyhledávání soupeřů, vyvážení zbraní nebo třeba klaksonů, co ne a ne přestat řvát,“ zmiňuje Jonas Elfving na oficiálním blogu.

Přesto se hráči Battlefieldu 1 budou na červen těšit. V tomto měsíci totiž přivítá Battlefield 1 nový režim. Nový mód Shock Operations je určený pro 40 hráčů a postaví proti sobě útočníky a obránce v bitvě o sektory – podobně jako v oblíbených Operacích, které se prvně objevily právě v Battlefieldu 1. Zde se ale veškerá akce soustředí na jediné mapě.

Shock Operations budou v rámci letní aktualizace spuštěny na pěti mapách: Giant’s Shadow, Prise de Tahure, Lupkow Pass, Zeebrugge a River Somme. Většina z těchto map je běžně dostupná jen majitelům předplatného Battlefield 1 Premium nebo jednotlivých herních rozšíření. V režimu Shock Operations ale budou přístupné i hráčům se základní hrou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama