V létě vyjde na západě Monster Hunter Generations
Monster Hunter Generations Novinka V létě vyjde na západě Monster Hunter Generations

V létě vyjde na západě Monster Hunter Generations

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

7

Zatím poslední díl série Monster Hunter potvrzen v anglické verzi.

Reklama

Capcom oznámil příjemnou zprávu pro všechny fanoušky série Monster Hunter. Hra Monster Hunter X vyjde v Severní Americe a v Evropě ještě letos v létě pod názvem Monster Hunter Generations.

Monster Hunter Generations zavádí do série nové herní mechanismy, jako jsou třeba Styles a Hunter Arts, které mohou změnit styl hraní každého lovce netvorů. Hráči tak mohou lépe útočit na monstra ze vzduchu pomocí stylu Areal nebo zkombinovat Hunter Arts schopností se stylem Striker. Hunter Arts jsou jak vizuální, tak bojové dovednosti a power-upy, které mohou lovci použít při specializaci na jakýkoli styl nebo při použití jakékoli zbraně.

Máte-li navíc na konzoli uložena data z Monster Hunter 4 Ultimate, získáte hned na začátku rozehrání hry Monster Hunter Generations jako bonus balíček předmětů, který obsahuje exkluzivní set brnění Palico, lektvary a herní měnu.

Kromě toho byla avizována spolupráce s Fire Emblem ve formě speciálního brnění ve stylu Martha.

Monster Hunter Generation je nejnovějším díle populární RPG série Monster Hunter, které se celosvětově prodalo více než 36 milionů kusů. Generation je hrou, která nabídne nejvíce možností přizpůsobení a byla vytvořena jako pocta poslednímu desetiletí série a zkombinována se zcela novými oblastmi a monstry. Zároveň se vracející fanoušky oblíbené příšery, které prošly úpravou a přizpůsobily se nejnovějším trendům v hraní.

Při hraní musíte bránit každou ze čtyř vesnic před novou hlavní hrozbou v podobě takzvaných Fated Four. Obchody nabídnou až stovky úkolů a tuny výzev, které můžete pokořit v sólové kampani nebo prostřednictvím lokální nebo on-line kooperace s až třemi dalšími lovci.

Hráči si mohou personalizovat svůj Playstyle podle různých Monster Hunter her. Na výběr jsou čtyři styly a mnoho silných, vizuálně nápaditých Hunter Arts. Souboje tak na pohled vypadají ještě působivěji přidáním právě těchto zničujících útoků, nebo dalších nezbytných schopností a power-upů.

Můžete experimentovat a vybrousit si svůj styl se 14 různými typy zbraní a vyrobit si další velké množství unikátních předmětů. Díky tomu lze, po delším zkoušení, najít vhodnou kombinaci bojových možností, zbraní a stylů, a vytvořit si nejúčinnější loveckou techniku.

Dotyková obrazovka Nintenda 3DS poskytuje snadný přístup k in-game informacím, zbraním, mapám terénu a k minihrám. Také zde najdete užitečnou ikonu "lock", díky které se automaticky zaměřujete na hlavního nepřítele. New 3DS pak vše zobrazuje ve vylepšené grafice, nabízí lepší funkčnost C-sticku a na tlačítka ZL a ZR si můžete namapovat Hunter Arts.

V seznamu monster najdete nová monstra jako je jeden z Fated Four jménem Glavenus a také oblíbence typu Nargacuga, který byl do hry přidán jako pocta poslední dekádě série Monster Hunter. Čekat na vás ale budou další mocní nepřátelé. Třeba Deadqueen Rathian a Grimclaw Tigrex přežili předchozí setkání s lovci a objevily se u nich nové vlastností a schopností. Jedná se tak o jistou výzvu i pro ty ostřílený lovce.

K průzkumu vám budou sloužit čtyři různé vesnice, každá se svým osobitým vzhledem a 21 různých loveckých lokalit, které jsou směsí nových a vylepšených, oblíbených prostředí včetně těch, které se nikdy předtím nedostaly na západ.

Hra nabídne i nové hratelné Felyne zvané Prowlers. Ty byly předtím k dispozici pouze jako partneři a podpora (znát je můžete pod jménem Palicoes). Felynes jsou nyní režimu Prowler a nabízí vlastní typ úkolů a odměn a také jedinečné herní mechanismy a výbavu. Zároveň jim můžete pořídit speciální tematické kostýmy a zbraně, vychází z oblíbených sérií jako je Fire Emblem a Mega Man.

Prostřednictvím StreetPassu zde můžete sbírat určitý typ vstupenek a získat tak přístup ke speciálním misím s Deviant monstry. Hráči pak mohou prostřednictvím Street Passu posílat a přijímat přizpůsobitelné cechovní karty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama