V listopadu vyjde balíček Beach Bum pro GTA 5
GTA 5 Novinka V listopadu vyjde balíček Beach Bum pro GTA 5

V listopadu vyjde balíček Beach Bum pro GTA 5

Michal Burian

Michal Burian

48

Zdarma rozšíří singleplayer a multiplayer o zcela nová vozidla a zbraně v plážové tématice.

Reklama

Páté Grand Theft Auto na začátku listopadu rozšíří balíček Beach Bum. Půjde o první DLC, obsáhne zcela nová vozidla a zbraně v plážové tématice. Navíc budete moci využít nové věci pro přizpůsobení postavy, včetně nových tetování, účesů apod.

DLC bude pochopitelně zdarma a nový obsah budete moci využít jak v GTA Online, tak v klasickém singleplayeru.

Kromě toho Rockstar pracuje na nových Jobs, Gang Attacks, Survivals, Last Team Standings, Parachutes, Deathmatches a Races. Do konce roku bude rovněž k dispozici první část editoru, jenž vám umožní vytvářet a sdílet Deathmatch a Race aktivity. Ty nejlepší výtvory dostanou nálepku "Rockstar Verified" a budou vystaveny na Rockstar Newswire.

V listopadu se ještě můžete těšit na víkendové GTA Online Social Club akce, v nichž budete moci získat speciální odměny. Konkrétně půjde o speciální in-game slevy nebo vzácná vybavení. S akcemi se váže také live-stream show od Rockstaru na serveru Twitch.

Pokud se ptáte, kde je slíbená odměna za problémy s GTA Online, tak vývojáři na ni nezapomněli. 500 000 dolarů bude připsáno na in-game účet každého hráče, Rockstar se chce ale ještě ujistit, že vše běží jak má, aby vám po připsání náhodou nezmizela postava. Polovinu, tedy 250 000 dolarů byste měli mít na účtu snad v průběhu tohoto týdne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama