V Middle-earth: Shadow of War se vrátí fotografický režim
Middle-earth: Shadow of War Novinka V Middle-earth: Shadow of War se vrátí fotografický režim

V Middle-earth: Shadow of War se vrátí fotografický režim

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

Ukázka menu při pozastavení hry přibližuje různé prvky nebo grafické nastavení PC verze.

Reklama

Tvůrci Middle-earth: Shadow of War prostřednictvím nedávného streamu ukázali menu hry a nastavení, díky čemuž máme k dispozici podrobnější představu o tom, co pokračování Shadow of Mordor nabídne a co si budete moci přizpůsobit a nastavit.

V menu, které se zobrazí při pozastavení hry, kupříkladu nechybí Market, tedy in-game obchod, v němž budou bezpochyby nabízeny mikrotransakce, tedy možnost koupit si za skutečné peníze něco navíc. Protože mikrotransakce v singleplayerové hře, to hráči vidí vždycky rádi...

Obrazovka nastavení pak skýtá pohled na položku fotografického režimu, takže je nyní jasné, že se tahle poměrně oblíbená featura vrátí. Zde také můžete za běhu měnit obtížnost hry. A aby toho nebylo málo, v grafickém nastavení PC verze lze nastavit maximální počet snímků za sekundu (ve streamu bylo vše stanovené na 60fps).

Samozřejmostí je pak možnost úpravy jasu, aktivace či deaktivace vertikální synchronizace a efektu motion blur nebo nastavení kvality osvětlení, anti-aliasingu, stínů, filtrování textur a kvality textur. Část grafického nastavení však zůstala skrytá, takže se dá očekávat, že ve finále bude ještě rozsáhlejší.

PC verze bude samozřejmě podporovat rozlišení 4K, ve kterém Middle-earth: Shadow of War poběží i při hraní na konzoli Xbox One X.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama