V Mortal Kombat X se bude dynamicky měnit počasí
Novinka V Mortal Kombat X se bude dynamicky měnit počasí

V Mortal Kombat X se bude dynamicky měnit počasí

Michal Burian

Michal Burian

Navíc bylo znovu potvrzeno, že žádná platforma nebude mít exkluzivní bojovníky.

Reklama

Sledovaná bojovka Mortal Kombat X o sobě již měsíc nedala vědět. Vývojáři v NetherRealm Studios tvrdě pracují, aby hru stihli dokončit slibovaného 14. dubna příštího roku. Znovu jsme byli ujištěni, že žádná platforma nebude mít exkluzivní bojovníky. Nebude se tak opakovat situace jako u minulého Mortal Kombat, kde PlayStation měl exkluzivně Kratose z God of War. Jsem rád, že se hře vyhnout tyhle marketingové nešvary, které se stále častěji objevují.

Kromě toho jsme se dočkali i nových detailů. Zveřejnil je YouTube uživatel BruskPoet, který vyzpovídal kreativního ředitele Shauna Himmericka během PSX. Dozvěděl se, že v připravovaném díle nebude žádná změna denní doby. Nicméně, v některých etapách se bude dynamicky měnit počasí v závislosti na vašem postupu. Každá lokalita bude mít navíc nějakou formu interakce se životním prostředím.

Seznam postav zatím není konečný. Neznáme tak přesné číslo. Ed Boon se dříve nechal slyšet, že se do Mortal Kombat X vrátí 12 bojovníků, které doprovodí 12 zcela nových. Lze tak očekávat minimálně 24 charakterů. Většinu postav už mají ve studiu hotovy.

Zatím nevíme, jestli ve hře budou odemykatelné postavy. Na to nedokázal Himmerick v současné době odpovědět. Místo toho naznačil, že v příběhové části uvidíme někoho zemřít. Podle BruskPoeta je to dost pravděpodobné, stejně tak nějaká forma 'King Of The Hill' v multiplayeru.

V Mortal Kombat X nebude žádný 'Babalities'. Prý nezapadá do konceptu Mortal Kombat.

Více detailů na nás čeká v průběhu ledna/února. Právě v té době se má Mortal Kombat X dostat do závěrečné fáze vývoje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama