V multiplayeru Call of Duty: WWII se podíváme i jinam než na západní frontu
Call of Duty: WWII Novinka V multiplayeru Call of Duty: WWII se podíváme i jinam než na západní frontu

V multiplayeru Call of Duty: WWII se podíváme i jinam než na západní frontu

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

13

Zatímco kampaň je zaměřená pouze na západní Evropu, multiplayer se podívá na bojiště z jiných front. Příběh zombíků se navíc zakládá na pozadí reálných událostí.

Reklama

Když došlo k odhalení nejnovějšího Call of Duty, mnoho fanoušků zamrzel fakt, že se hra zaměří pouze na západní frontu a ostatní bojiště budeme muset oželet. Avšak toto se bude týkat pouze singleplayerové části. Zástupci studia Sledgehammer Games v rozhovoru pro magazín EDGE potvrdili, že se v multiplayeru kromě míst z kampaně (Normandie či Ardeny) podíváme i na bojiště z jiných front.

Žádnou konkrétní frontu nejmenovali, dá se však očekávat, že se díky uvolněným materiálům podíváme minimálně do severní Afriky a východní Evropy. Na stránkách hry lze nalézt dvě fotky, které zmiňují lokaci v Tunisku a operaci Barbarossa, tedy plán útoku na Sovětský svaz. Více informací se dozvíme až na E3.

Z předchozích oznámení víme, že v multiplayeru si lze zahrát za německé vojáky, za ženy z francouzského odboje a je možné mít v jedné lobby až 50 hráčů najednou. Zároveň tvůrci vyvrátili, že by ve hře více hráčů nebyla regenerace života. To se bude týkat pouze kampaně, kde vás budou léčit zdravotníci.

Řeč přišla i na režim s nemrtvými. Michael Condrey prohlásil, že pozadí příběhu je postaveno na skutečných událostech. Již z odhalení víme, že se děj bude točit kolem snahy vybudovat v pozdní fázi války dokonalou armádu, která by zachránila Třetí říši od úplné porážky. Condrey také dodává, že si hodně berou ze své práce na značce Dead Space. Před založením Sledgehammer Games byli Michael Condrey a Glen Schofield součástí celku Visceral Games, stojícího za hororovou trilogií Dead Space.

Na závěr přikládáme tři koncepty zachycující americké vojáky a ruiny města.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama